​Kvalitetsløsninger til fornuftige priser

good (1)

Eksisteret siden 1979​

sports-and-competition (1)

Medlem af TEKNIQ - din garanti​

deal (3)

Montering og installation af træpillefyr

Er det tid til at udskifte oliefyret til en mere effektiv, billigere samt mere miljøvenlig varmeløsning. Så kan du hos VVS Lars Nielsen få installeret et træpillefyr. 

Vi servicerer kunder i Vordingborg, på Møn og resten af Sydsjælland samt Lolland og Falster.

Vi vægter vores kunders tilfredshed højt, hvorfor vi ligger vægt på at levere kvalitetsarbejde – hver gang. Vi sørger derfor for at være i tæt dialog med dig omkring dine ønsker og behov til varme- og energikilde, så du får den rette løsning til din bolig

Oplev fordelene med et træpillefyr

Med et træpillefyr kan du opleve både økonomiske og miljømæssige besparelser, da det anvender træpiller som brændsel.

Træpiller er CO2-neutralt, og derfor skånsomt for miljøet. Derudover er det træpillefyr en særdeles effektiv varmekilde, som kræver minimal vedligeholdelse. Vi har et bredt udvalg og forhandler blandt andet mærker som Baxi og Biotech.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du at investere i et træpillefyr? Eller skal dit nuværende efterses? Så står vi klar til at tage hånd om din opgave.​

Kontakt os allerede i dag på enten telefon 55 37 04 85​eller e-mail: ​lars@vvsln.dk, og få professionel rådgivning og service fra Lars Nielsen.

​Kunne du tænke dig et gratis tilbud?​​

​​Send os en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​ Vi tilbyder døgnservice så tøv ikke med at kontakte os på alle tidspunkter!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

VVS Lars Nielsen

CVR: 32165559

KONTAKT OS

Telefon: 55 37 04 85

E-mail: lars@vvsln.dk

PARTNERE