Vælg en side

kloakmester

Autoriseret kloakmester med mange års erfaring

Vi står klar til at hjælpe

Har du problemer med et stoppet afløb eller toilet? Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har bredt kendskab inden for diverse kloakeringsarbejde. Med Lars Nielsen, der har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, i spidsen, står vi klar til at give dig et tilbud på den løsning, der passer til netop dig og dine udfordringer.

Som autoriseret kloakmester er VVS Lars Nielsen kvalificeret til at varetage alle opgaver inden for kloakfaget; det være sig alt lige fra udskiftning af kloakrør i køkken eller bad over kloakseparering til nedsivningsanlæg i det åbne land.

Kloakmester for private, erhverv eller kommune

Du skal ikke tøve med at kontakte os. Vi udbyder en bred service, hvad angår vores kunder. Vi udfører arbejde for både privatpersoner, for erhverv og på kommunalt plan.

Vi tager ud til kunder i bl.a. Vordingborg, på Møn, på Sydsjælland, ligesom vi servicerer kunder på Lolland samt Falster. Så hvis du holder til i eller omkring dette område, så tag endelig kontakt.

Kloakservice til konkurrencedygtige priser

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om netop den service, du har brug for i forhold til din kloak, ligesom vi kan aftale en fornuftig pris. Vi vil bestræbe os efter at være din foretrukne kloakmester.​​