Vælg en side

YDELSER

Vores Ydelser

Med en medarbejderstab på 5-10 mand afhængig af opgavepresset er VVS Lars Nielsen i stand til at udføre selv større opgaver. Desuden kan vi stå som entreprenør på dit projekt, hvis du som kunde ønsker at slippe for at skulle tage kontakt til flere faggrupper. Vi har erfaring med at styre projekter fra start til slut.

Ydelser

VVS

Som vores firmanavn også antyder, er grundstenen i virksomheden vand, varme og sanitet – herunder har vi som VVS-installatør specialiseret os i installation, udskiftning og serviceeftersyn af gaskedler.

Ydelser

Blikkenslager

Mangler du en seriøs virksomhed og blikkenslager til at tage sig af dit blikarbejde, så kontakt os hos VVS Lars Nielsen. Vi tager hånd om forskellige former for blikarbejde.

 

 

Ydelser

Træpillefyr

 

Er det tid til at udskifte oliefyret til en mere effektiv, billigere samt mere miljøvenlig varmeløsning. Så kan du hos VVS Lars Nielsen få installeret et træpillefyr.

ydelser

Gasinstallationer & Service

Vi rådgiver om gaskedler og gasinstallation, og samtidig monterer og installerer eller udskifter vi også. Herudover står vi også for det efterfølgende serviceeftersyn af gaskedlen, hvis du som kunde skulle ønske dette.

Ydelser

Varmepumpe & Ventilation

VVS Lars Nielsen i Vordingborg har med mere end 30 år i branchen specialiseret sig i alle tænkelige VVS-opgaver. Herudover har vi i firmaet oparbejdet stor erfaring inden for installation og montering af varmepumpe og ventilationssystem – primært Genvex-anlæg. 

Ydelser

Kloakmester

Én af vores klare forcer er, at vi både er kloakmester og VVS-firma. Som autoriseret kloakmester er VVS Lars Nielsen kvalificeret til at varetage alle opgaver inden for kloakfaget; det være sig alt lige fra udskiftning af kloakrør i køkken eller bad over kloakseparering til nedsivningsanlæg i det åbne land. 

Bolig

Badeværelset

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Bolig

Køkkenet

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet.