Vælg en side

 

 

 

 

 

Køkkenet

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet. 
Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden.

Vi samarbejder bla. med

Inspiration

Thermex

Tid til luftforandring

 

Hos Thermex tror vi på, at design handler om andet og mere end, hvordan tingene ser ud og er formgivede. Det vellykkede design skal skabe en helhed af form og funktion.
 
Emfanget skal udstråle selvtillid og i et tæt sammenspil med resten af køkken-elementerne indtage sin plads i rummet.
 
Det er det, vi mener, når vi siger, at det er tid til luftforandring.
 
Glas og gennemsigtighed 
Kodeordet for Thermex Optica-Line er glas og gennemsigtighed. Alle modeller er udformet i glas og stål – og med kvadratiske, rektangulære eller ellipseformede rør.
 
Der er tale om modeller i et let og klassisk design, som ville kunne finde indpas i de fleste køkkener. Optica-Line er naturligvis udformet med helt optimal funktionalitet.

Inspiration

Franke

Erfaring, kvalitet og design

Franke har produceret køkkenvaske over hele verden i mere end 70 år. Årligt producerer Franke mere end 7 mill. vaske.
 
Fremragende materiale- og produktionskvalitet garanterer tilfredse kunder.
Frankes køkkenvaske er optimalt tilpasset de mange
arbejdsbetingelser i køkkenet.
 
PANDA – et gennemtestet produkt
 
PANDA programmet har eksisteret siden 1956, og har igennem årene tilpasset sig markedet. 
I udviklingsarbejdet på PANDA programmet kombinerer vi denne lange erfaring og indsigt med nytænkning, således at vi altid har et produktudbud, der lever op til markedskravene. 
Så med en vask fra PANDA sortimentet er man altid sikker på at få sig et gennemtestet og troværdigt produkt.

Inspiration

Hansgrohe

Innovativt design fra Hansgrohe

Hansgrohe er premium-mærket for brusere, bad- og køkkenarmaturer. Som prisbelønnede i hele verden med talrige udmærkelser står produkterne for innovativt design, bæredygtige teknologier og et maksimum af funktionel kvalitet, hvilket begrunder mærkets succes som en af verdens førende producenter på badeværelsesområdet.
Med opfindelser og teknologier som bruserstænger, forskellige stråletyper, QuickClean anti-kalk-funktionen, samt AirPower- og EcoSmart vandbesparende teknologi anses Hansgrohe som innovationsførende i den internationale sanitetsbranche.
Der ydes 5 års total-garanti på alle vore produkter.