Vælg en side

Træpillefyr

Montering og installation af træpillefyr

Prøv en ny energikilde

Hvordan fyrer du op i dit hjem? Måske du trænger til at skifte den forurenende energikilde ud til et mere bæredygtigt alternativ? Måske har du et oliefyr, men ønsker dig en anden form for fyr? Her er et træpillefyr en mulig løsning.

Vi tager ud til kunder i bl.a. Vordingborg, på Møn, på Sydsjælland, ligesom vi servicerer kunder på Lolland samt Falster.

Fordelene med et træpillefyr

Med et træpillefyr kan du opleve både økonomiske og miljømæssige besparelser, da det anvender træpiller som brændsel. Træpiller er CO2-neutrale, og de er derfor skånsomme for miljøet.

Et træpillefyr er en god varmekilde i ældre huse, der ikke nødvendigvis trænger til den store renovering, men til et nyt fyr, idet mange andre miljøvenlige varmekilder egner sig bedst til nyere huse.

 

Der er altså mange fordele ved at vælge et pillefyr. Der er de bæredygtige fordele samt, at det er en billig løsning. Du kan endda få tilskud til den besparelse, du opnår årligt, hvis du skifter fra et ældre og mere forurenende fyr.

Det skal dog nævnes, at der er lidt mere arbejde for den enkelte bruger i forbindelse med at have et træpillefyr frem for f.eks. en “luft til vand”-varmepumpe, da du jo netop skal fylde piller på regelmæssigt. Men alt det skal vi nok rådgive dig om.

 

Hvad koster et træpillefyr?

Giv os et kald for at høre nærmere om vores priser på vores pillefyr. Vi udbyder en bred service, hvad angår vores kunder. Vi udfører arbejde for både privatpersoner, erhverv og på kommunalt plan. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på montering og installation af, og en pris på, netop et sådant pillefyr.​

Kontakt os allerede i dag på enten telefon 55 37 04 85​eller e-mail: ​lars@vvsln.dk, og få professionel rådgivning og service fra Lars Nielsen.