Vælg en side

Varmepumpe

Montering af varmepumpe af kompetent VVS-firma 

 

Lad os montere din nye varmepumpe

Vi har ved VVS Lars Nielsen mange års erfaring med alle tænkelige VVS-opgaver, og installation samt montering af varmepumpe og ventilationssystem er ikke nogen undtagelse.

Udover en standard varmepumpe samt montering af denne, tilbyder vi en “luft til vand”-varmepumpe til en billig pris inkl. montering. Denne varmepumpe er energibesparende og miljøvenlig.

 

 

Vi tilbyder ligeledes en “luft til luft”-varmepumpe inkl. montering til en ligeledes billig pris. En luft-til-luft-varmepumpe reducerer, ligesom en “luft til luft”-varmepumpe gør, din elafgift, samtidig med den skåner miljøet.

Montering af varmepumpe for privat, erhverv samt kommune

Du skal ikke tøve med at kontakte os. Vi udbyder en bred service, hvad angår vores kunder. Vi udfører arbejde for både privatpersoner, for erhverv og på kommunalt plan.

Vi tager ud til kunder i bl.a. Vordingborg, på Møn, på Sydsjælland, ligesom vi servicerer kunder på Lolland samt Falster med montering af varmepumpe m.m.

Varmepumpe – levering og montering til gode priser

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om netop den service, du har brug for, ligesom vi kan aftale en fornuftig pris. Ring, og få et uforpligtende tilbud eller blot gode råd og kvalificeret vejledning omkring montering af varmepumpe.

Kontakt os for at høre mere om montering af varmepumpe

Går du med overvejelser om at få installeret et ventilationssystem , er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og vejledning omkring montering af varmepumpe.

​Kontakt os på telefon 55 37 04 85, e-mail lars@vvsln.dkeller via kontaktformularenfor et uforpligtende tilbud.