Vælg en side

Ydelse

Professionel VVS – installatør udfører enhver VVS-opgave

Som vores firmanavn også antyder, er grundstenen i virksomheden vand, varme og sanitet – herunder har vi som VVS-installatør specialiseret os i installation, udskiftning og serviceeftersyn af gaskedler.

Undgå dårligt indeklima og energispild

Det er nok de færreste, der tænker synderligt meget over, hvordan indeklimaet i hjemmet egentlig er. Men man kan opnå meget ved at sørge for god ventilation. Det er især vigtigt i nutidens boliger, der er enormt velisolerede.

 

Det er vigtigt med frisk luft

Fysisk og psykisk velvære derhjemme begynder med et sundt indeklima. Mange af dagligdagens gøremål har direkte betydning for luften i vores hjem. Madlavning, brusebade og tøjvask. Selv det at koge vand til te eller at tænde stearinlys har betydning for indeklimaet. Det er derfor, at Danfoss har udviklet Danfoss Air.

Danfoss Air er det optimale valg, hvis du vil have et godt indeklima. Og det er ikke kun til nybyggeri men også til installation i eksisterende boliger.

 

Kontakt vores VVS-installatør for et godt tilbud

​Husk på, at vi ikke kun er VVS-installatør. Vi er nemlig også autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at vi er uddannet og certificeret til at afhjælpe alle former for kloakproblemer.​

​Kont​akt​ os på telefon 55 37 04 85 eller e-mail lars@vvsln.dkfor at få en pris eller et uforpligtende tilbud på dit VVS-arbejde.​